Auchan Kecskemét

3 Vélemény
Auchan Kecskemét
Dunaföldvári U. 2.
6000 Kecskemét
Bács-Kiskun

Gazdasági információk

Cégnév
AUCHAN MAGYARORSZÁG Kft.

Leírás

Az Auchan ötödikként Kecskeméten nyitotta meg újabb áruházát, 2002. április 23-án. A második vidéki áruház több száz új munkahely teremtésével, és vásárlóink magas színvonalú kiszolgálásával járul hozzá Magyarország keleti régiójának fejlődéséhez.
2007. november 11-én a folyamatos fejlesztések eredményeként az új kertészeti részleg, valamint kibővített lakásfelszerelési osztályok megnyitásával az eladótér bővült.
Mint minden Auchan eladótérben, a legkedvezőbb árú ajánlatainkat itt is a LEGOLCSÓBB feliratú táblák jelzik egy-egy termékcsoporton belül.

 1. Akciós újságok

Kulcsszavak:
Hipermarket, Bevásárlóközpont, Gyümölcs, Cipő, Húsáruk, Illatszer, Babafelszerelés, Bébi Étel, Ambipur
Termékek
borotvahab, hafürdő, illatszerek, laptop, mobiltelefon, adathordozók, állateledel, baba felszerelés, bébiétel, dekoráció, húsárú, farmerruházat, gyümölcsök, lakástextil, cipők
Szolgáltatások
auchan garancia, házhozszállítás, fotókidolgozás, ingyenes parkolás, szelektív és veszélyes hulladék gyűjtés, benzinkút, méretre igazítás, kertészet
Márkanevek
bella, uni, libero, milka, kinder, nestlé, stühmer, szerencsi, szamos, blend-a-med, oral-b, head&shoulders, ariel, ambi pur, duracell, venus, old spice, pantene, gillette
További szolgáltatások
auchan garancia, házhozszállítás, méretre igazítás, fotókidolgozás, parkolás, szelektív és veszélyes hulladék gyűjtése, kertészet
Auchan Kecskemét a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Orihime
Auchan

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Sajna a városunkban nincs Auchan csak Tesco,de az is eléggé kicsi. Nagyon hiányolom. Ritkán van alkalmunk Székesfehérvárra felutazni,de mikor megtehetjük,akkor az Auchant kinem hadjuk.Nagyon szeretem,mert mindent megtalál az ember.Az árak is nagyon jók. Nagyon tetszik,hogy lehet szeletelt tortát is kapni az üzletben,nem muszáj az egész tortát dobozostul megvenni.

adrika18
auchan

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az Auchanban mindig mindent megtalálok, amire csak szükségem van.A grillcsirkéjüket nagyon szeretem:)Mindig friss és finom:)A ruhák között pedig mindig találni nagyon jó minőségűt, olcsón:)Az ismerősem közül is sokan csak ide járnak.

Sütő Sándor
Üzlet

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon szeretek az Auhanban vásárolni, Mindíg megtalálom ami kell. Széles árúkínálat, segítőkész személyzet. Nagyon sokszor vannak akciók amit ki is használok mindíg. Remélem nyílnak még Auchan üzletek!
## auchan# üzlet# bevásárlás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Auchan Kecskemét részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook

Közelben található Auchan kirendeltségek

 1. DUNAFÖLDVÁRI ÚT 2.
  6000  Kecskemét
 2. Felső Szandai Rét 1.
  5000  Szolnok
 3. Eszterházy János Utca 1.
  2234  Maglód
 4. Bevásárló U. 2.
  1239  Budapest
 5. Háros U. 120
  2310  Szigetszentmiklós