Auchan Kecskemét

3 Vélemények
Auchan Kecskemét
Dunaföldvári U. 2.
6000 Kecskemét
Bács-Kiskun

Gazdasági információk

Cégnév
Auchan Magyarország Kft.

Leírás

Az Auchan ötödikként Kecskeméten nyitotta meg újabb áruházát, 2002. április 23-án. A második vidéki áruház több száz új munkahely teremtésével, és vásárlóink magas színvonalú kiszolgálásával járul hozzá Magyarország keleti régiójának fejlődéséhez.
2007. november 11-én a folyamatos fejlesztések eredményeként az új kertészeti részleg, valamint kibővített lakásfelszerelési osztályok megnyitásával az eladótér bővült.
Mint minden Auchan eladótérben, a legkedvezőbb árú ajánlatainkat itt is a LEGOLCSÓBB feliratú táblák jelzik egy-egy termékcsoporton belül.

 1. Akciós újságok

Kulcsszavak:
Szupermarket
Termékek
borotvahab, hafürdő, illatszerek, Laptop, Mobiltelefon, adathordozók, állateledel, baba felszerelés, bébiétel, dekoráció, húsárú, farmerruházat, gyümölcsök, lakástextil, cipők
Szolgáltatások
fényképkdolgozás
Márkanevek
Bella, Uni, Libero, Milka, Kinder, Nestlé, Stühmer, Szerencsi, Szamos, Blend-a-Med, Oral-B, Head&Shoulders, Ariel, Ambi Pur, Duracell, Venus, Old Spice, Pantene, Gillette
További szolgáltatások
Auchan Garancia, Házhozszállítás, Méretre igazítás, Fotókidolgozás, Parkolás, Szelektív és veszélyes hulladék gyűjtése, Kertészet
Auchan Kecskemét a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Orihime

Auchan

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Sajna a városunkban nincs Auchan csak Tesco,de az is eléggé kicsi. Nagyon hiányolom. Ritkán van alkalmunk Székesfehérvárra felutazni,de mikor megtehetjük,akkor az Auchant kinem hadjuk.Nagyon szeretem,mert mindent megtalál az ember.Az árak is nagyon jók. Nagyon tetszik,hogy lehet szeletelt tortát is kapni az üzletben,nem muszáj az egész tortát dobozostul megvenni.

adrika18

auchan

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az Auchanban mindig mindent megtalálok, amire csak szükségem van.A grillcsirkéjüket nagyon szeretem:)Mindig friss és finom:)A ruhák között pedig mindig találni nagyon jó minőségűt, olcsón:)Az ismerősem közül is sokan csak ide járnak.

Sütő Sándor

Üzlet

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon szeretek az Auhanban vásárolni, Mindíg megtalálom ami kell. Széles árúkínálat, segítőkész személyzet. Nagyon sokszor vannak akciók amit ki is használok mindíg. Remélem nyílnak még Auchan üzletek!
## auchan# üzlet# bevásárlás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Auchan Kecskemét részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Facebook

Üzletek a közelben

 1. Felső Szandai Rét 1.
  5000  Szolnok
 2. Eszterházy János Utca 1.
  2234  Maglód
 3. Bevásárló U. 2.
  1239  Budapest
 4. Háros 120.
  2310  Szigetszentmiklós

 5. 77.28 km
  Zápor út 4.
  6728  Szeged