Autósiskola Kiss Imre/Egyéni Vállalkozó/, Kecskemét

51 Vélemény
Autósiskola Kiss Imre/Egyéni Vállalkozó/
Ballószög Tanya 322/B
6000 Kecskemét
Bács-Kiskun
Írj véleménytHibás adat jelentéseOldal módosítása
Ellenőrzött adatok, Frissítve 5 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Adószám
64988063-1-51
TEÁOR kód
8553 - Járművezető-oktatás

Leírás

Személygépkocsi /B kategória/ vezetés oktatás!
Van JOGSI 170 ezer alatt? Ideális esetben (Önnek nem kell Eü. tanfolyam, nem bukik meg a Kresz vizsgán, nem kell pót óra, ) igen!!!
Egyéni vállalkozóként képzőszervek hivatalos szerződéses partnere vagyok.Szeretném a hozzám jelentkezők figyelmét felhívni, hogy személyes találkozásra megbeszélésre feltétlenül szükség van a beiratkozás előtt! Jogszabályi változás lehetővé teszi, hogy az autósiskolai beiratkozás előtt Ön, választott oktatójával vegye fel a kapcsolatot! Az autósiskolai ügyintézésben ezek után minden segítséget megadok! Az NKH előírta az autósiskoláknak negyedévente VSM mutatószámot kell közzétenniük. Tájékoztatásként a 2016-ös évben nálam ez a VSM (vizsga sikerességi mutató) a következő: 20 Forgalmi vizsgából 16 vizsga sikeres volt. 2015-es évben : 30 Forgalmi vizsgából 20 vizsga sikeres volt. 2014-es évben 42 forgalmi vizsgából 31 sikeres volt. 1 vezetési óra 50 perc. 1 vezetési óra 4400 ft.


Cégleírás
Köszönöm volt, jelenlegi, és leendő ügyfeleimnek a bizalmat! Kiss Imre vagyok, 1991 óta foglalkozom elméleti (KRESZ, Műszaki, Vezetéselmélet) és gyakorlati gépjárműoktatással. Minden kategóriában rendelkezem jogosítvánnyal! Egyéni vállalkozóként dolgozok. Ajánlom az internetes KRESZ távoktatást (e-learning) mely olcsó, gyors, hatékony és nem kell tantermi foglalkozásokon részt vennie! Gazdaságossá tehető a jogosítvány szerzés, ha minden részletet ismer, mindenről korrekten tájékoztatják és egy hatékonyan dolgozó oktatót talál. Önnek nem az autósiskola spórol! Önnek a jól felkészült becsületes munkát végző oktató teszi ezt meg.
A közös munka eredményeképpen Ön, nagy valószínűséggel elsőre levizsgázik! Így nem fizet ki min. 30 ezret a bukások miatt! Azaz nem mindegy kivel tölt el minimum 30 órát az autóban! Nem egyedül vagyok a szakmában tehát más autósiskoláknál és oktatóknál is tájékozódjon és ezen információk birtokában döntse el kiben fog megbízni! Tudja ÖN dönt kit választ! A honlap folyamatos feltöltés alatt van mind az elméleti anyagok mind a gyakorlati anyagok terén. A honlapon sok minden megtalálható, ami megkönnyíti a jogosítvány megszerzéséhez vezető kezdő lépéseket.
Remélem tudok segíteni a legjobb megoldás kiválasztásában. Bárhol és bárkinél fogja elsajátítani a vezetés és a közlekedés alapjait, jó felkészülést, sikeres vizsgákat kívánok!
Kulcsszavak:
Autósiskola, Jogosítvány, Jogsi, Gépjárművezető oktatás, Autós oktatás
Szolgáltatási helyek
Kecskemét és vonzáskörzete /Helvécia, Kadafalva, Hetényegyháza, Kerekegyháza, Lajosmizse, Táborfalva, Jakabszállás, Izsák, Orgovány, Ballószög, Szabadszállás, Fülöpháza, Kiskunfélegyháza, Nagykőrös, Katonatelep, Tiszakécske, Cegléd
Irodánkban beszélt nyelvek
Magyar
Fizetési lehetőségek
 • American Express
  American Express
 • Készpénz
  Készpénz
 • Maestro
  Maestro
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
Autósiskola Kiss Imre/Egyéni Vállalkozó/ a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

, 2018. április 9.

Sziasztok! Az első pár alkalom után mondott egy kb. óraszámot, ami nagyjából szükséges lesz a vizsgához (35-40), és 38 levezetett óra után elsőre sikeres vizsgát tettem. Manapság, mikor ismerőseimtől többnyire azt hallom, hogy a vezetés-oktatás egy nagy lehúzás, ezt a korrektséget csak ajánlani tudom.

Szijártóné Kubonyi Tünde Éva

, 2018. március 22.

Sziasztok Én csak ajánlani tudom Kiss Imit én és a férjem is nála készültünk fel a vizsgára nagyon jófej és megbízható,korrekt és alkalmaszkodó.Mind kettönknek elsőre sikerült.Köszönjük szépen.

, 2018. február 28.

Nagyon jó oktató hála a sok segítségének elsőre sikerült minden. :) Az órákat szépen egymásra építi fel, és az oktató autó is teljesen meg felelt részemről. Néha picit szigorú, de hát annyi kell is hogy tényleg észbe véssük amit ő nekünk szán a tudásából. Nagyon szépen köszönöm a türelmét és minden mást, csak is ajánlani tudom mindenkinek :)

, 2017. december 7.

Sziasztok! Kiss Imre oktató által másodjára sikerült a forgalmi vizsgám az elsőn saját figyelmetlenségem miatt buktam . Ezúton szeretném meg köszönni neki is és mind a két autójának , hogy ki bírták a bénázásaimat . Nem mondom , hogy nem szigorú , de mint mindannyian tudjuk kell a szigor a közlekedésben és a 100%os oda figyelés is . Csak ajánlani tudom mindenkinek . üdvözlettel : Szegezdi Bálint

Annamária Pintér

, 2017. november 11.

Sziasztok. Az én forgalmi vizsgám is elsőre sikerült Kiss Imrének köszönhetően. Az órák jól felépítettek, precíz és megbízható oktató. Időpontok terén rugalmas és nem késik egy percet sem. Nagyon köszönöm ezúton is a remek oktatást és türelmet. Csak ajánlani tudom és fogom mindenkinek!! Pintér Annamária

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Autósiskola Kiss Imre/Egyéni Vállalkozó/ részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Izsáki Út 2.
  6000  Kecskemét
 2. DOBO KRT 10
  6000  Kecskemét
 3. Aradi Vértanúk Tere 3.
  6000  Kecskemét
 4. Korona Utca 2
  6000  Kecskemét
 5. Munkácsy Utca 19.
  6000  Kecskemét
 6. Hornyik János Körút 1
  6000  Kecskemét
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete