Autósiskola Kiss Imre/Egyéni Vállalkozó/, Kecskemét

56 Vélemény
Autósiskola Kiss Imre/Egyéni Vállalkozó/
Ballószög Tanya 322/B
6000 Kecskemét
Bács-Kiskun
Ellenőrzött adatok, Frissítve 4 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Adószám
64988063-1-51
TEÁOR kód
8553 - Járművezető-oktatás

Leírás

Személygépkocsi /B kategória/ vezetés oktatás!
Van JOGSI 180 ezerért? Ideális esetben (Önnek nem kell Eü. tanfolyam, nem bukik meg a Kresz vizsgán, nem kell pót óra, ) igen!!!
Egyéni vállalkozóként képzőszervek hivatalos szerződéses partnere vagyok.Szeretném a hozzám jelentkezők figyelmét felhívni, hogy személyes találkozásra megbeszélésre feltétlenül szükség van a beiratkozás előtt! Jogszabályi változás lehetővé teszi, hogy az autósiskolai beiratkozás előtt Ön, választott oktatójával vegye fel a kapcsolatot! Az autósiskolai ügyintézésben ezek után minden segítséget megadok! Az NKH előírta az autósiskoláknak VSM mutatószámot kell közzétenniük. Tájékoztatásként a 2017-es évben nálam ez a VSM (vizsga sikerességi mutató) a következő: 29 Forgalmi vizsgából 23 sikeres volt . 2016-os évben 20 Forgalmi vizsgából 16 vizsga sikeres volt. 2015-es évben : 30 Forgalmi vizsgából 20 vizsga sikeres volt. 1 vezetési óra 50 perc. 1 vezetési óra 5000 Ft.


Cégleírás
Köszönöm volt, jelenlegi, és leendő ügyfeleimnek a bizalmat! Kiss Imre vagyok, 1991 óta foglalkozom elméleti (KRESZ, Műszaki, Vezetéselmélet) és gyakorlati gépjárműoktatással. Minden kategóriában rendelkezem jogosítvánnyal! Egyéni vállalkozóként dolgozok. Ajánlom az internetes KRESZ távoktatást (e-learning) mely olcsó, gyors, hatékony és nem kell tantermi foglalkozásokon részt vennie! Gazdaságossá tehető a jogosítvány szerzés, ha minden részletet ismer, mindenről korrekten tájékoztatják és egy hatékonyan dolgozó oktatót talál. Önnek nem az autósiskola spórol! Önnek a jól felkészült becsületes munkát végző oktató teszi ezt meg.
A közös munka eredményeképpen Ön, nagy valószínűséggel elsőre levizsgázik! Így nem fizet ki min. 30 ezret a bukások miatt! Azaz nem mindegy kivel tölt el minimum 30 órát az autóban! Nem egyedül vagyok a szakmában tehát más autósiskoláknál és oktatóknál is tájékozódjon és ezen információk birtokában döntse el kiben fog megbízni! Tudja ÖN dönt kit választ! A honlap folyamatos feltöltés alatt van mind az elméleti anyagok mind a gyakorlati anyagok terén. A honlapon sok minden megtalálható, ami megkönnyíti a jogosítvány megszerzéséhez vezető kezdő lépéseket.
Remélem tudok segíteni a legjobb megoldás kiválasztásában. Bárhol és bárkinél fogja elsajátítani a vezetés és a közlekedés alapjait, jó felkészülést, sikeres vizsgákat kívánok!
Kulcsszavak:
Autósiskola, Jogosítvány, Jogsi, Gépjárművezető oktatás, Autós oktatás
Szolgáltatási helyek
Kecskemét és vonzáskörzete /Helvécia, Kadafalva, Hetényegyháza, Kerekegyháza, Lajosmizse, Táborfalva, Jakabszállás, Izsák, Orgovány, Ballószög, Szabadszállás, Fülöpháza, Kiskunfélegyháza, Nagykőrös, Katonatelep, Tiszakécske, Cegléd
Irodánkban beszélt nyelvek
Magyar
Fizetési lehetőségek
 • American Express
  American Express
 • Készpénz
  Készpénz
 • Maestro
  Maestro
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
Autósiskola Kiss Imre/Egyéni Vállalkozó/ a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Petra I. Szabó

, 2018. augusztus 21.

Sziasztok! Kiss Imre oktató úr személyében egy nagyon megbízható, precíz embert ismertem meg, aki számára a legfontosabb, hogy tanulóinak biztos tudást adjon át. Ha valami nem ment, akkor addig gyakoroltuk újra és újra mire sikerült megcsinálnom. Mikor elkeseredtem biztatott, olykor szigorúan, de valószínűleg az adott helyzetben arra volt szükség. Az időpontokat mindig előzetesen megbeszéltük, sosem volt probléma az óra egyeztetése. Csak ajánlani tudom azoknak, akik viszonylag rövid idő alatt szeretnének jogosítványt szerezni és korrekt, a vizsgára alaposan felkészítő oktatót választanának.

, 2018. augusztus 11.

Kedves Érdeklődő! Néhány mondatban fejteném ki tapasztalataimat Kiss Imre szakoktatóval kapcsolatban. Sajnos közlekedésben szerzett negatív élményem miatt sokáig nem tudtam folytatni a vezetés tanulását. Mikor elhatároztam, hogy újra belevágok, Imre mellett döntöttem. Életem egyik legjobb elhatározása volt! Imrének nem csak az „általános” tanítással kellett foglalkoznia, hanem a félelmeim leküzdésével is. A precíz felkészítés elteltével magabiztosságot, határozottságot, jó döntés meghozatalának képességét és nem utolsó sorban maximális felbecsülhetetlen tudást kaptam Tőle. A jogosítványom kézhez vétele után bátran vágtam neki több száz kilométer út megtételének. Imre mottója: „Mindent a tanulóért!” - köszönöm a türelmet és a belém vetett bizalmat! Páratlan oktató Vagy, örülök, hogy megismerhettelek! Büszkén ajánllak bárkinek! Örök hálám: Panka

Doroti Tóth

, 2018. június 28.

Kiss Imre oktató Urat mindazoknak ajánlom, akik szeretnének megtanulni biztosan, JÓL vezetni. Az első alkalom után közölte, hogy körülbelül hány órát kell vennem. Így előre ki tudtam számolni, hogy nagyjából mennyibe fog kerülni a jogosítvány megszerzése. AZ órákat előre megbeszéltük, rugalmasan, nagyon alkalmazkodva állt a dolgokhoz. Az órák jó hangulatban teltek, amikor kellett volt némi szigor is, ha a helyzet úgy kívánta. Ami még szerintem fontos, az az, hogy az oktató Úr lelkileg is támogatott, ha esetleg egy-egy óra után letörten szálltam ki a kocsiból. A vizsgára mindent megtanultam, felkészülten mentem. Mindenkinek szívből ajánlom. :) Üdv: Doroti

János Magyar

, 2018. június 10.

Sziasztok Kiss Imre oktató tanításának köszönhetően elsőre sikerült a forgalmi vizsgám nagyon szeretem nála vezetni az órák jó hangulatban teltek illetve a hejzet úgy kívánta akkor szigorúbban de ez nem is baj hiszen másként nem lehet meg tanulni ami ahhoz kell hogy későbbiekben baleset mentesen tudjunk közlekedni ! Személyes szerint nagyon hálás vagyok neki és még egyszer köszönöm hogy tanitom volt és ajánlom mindenkinek aki későbbiekben oktatót keres hogy meg szerezte a jogosítványt üdv mindenkinek Magyar János

, 2018. május 13.

Nagyon örülök, hogy Imre mellett döntöttem. Kiváló oktató, rugalmas, megbízható és türelmes. Kellően szigorú, csak akkor enged el vizsgázni, ha úgy érzi, hogy menni fog. Az órák százszázalékosan a vezetésről szóltak! Mindig hálás leszek, azért a tudásért, amit kaptam és igyekszem ehhez mérten vezetni az elkövetkező időkben! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Autósiskola Kiss Imre/Egyéni Vállalkozó/ részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Izsáki Út 2.
  6000  Kecskemét
 2. DOBO KRT 10
  6000  Kecskemét
 3. Aradi Vértanúk Tere 3.
  6000  Kecskemét
 4. Korona Utca 2
  6000  Kecskemét
 5. Munkácsy Utca 19.
  6000  Kecskemét
 6. Hornyik János Körút 1
  6000  Kecskemét
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete