Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Kecskemét

Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Árpád Krt.4.
6000 Kecskemét
Bács-Kiskun
(1) 234 5678
(76) 501 500
(76) 501 538

Leírás

Kategória: Bemutatkozás Bemutatkozik a Kamara A jelenleg közel 1500 önkéntes tagot és 30000 regisztrált vállalkozást számláló megyei kamaránk 1995 január elsejével kezdte meg működését, akkor még kötelező tagsággal, amely 2000 november elsejével módosult önkéntes jellegűvé. Kamaránk nem szakmai érdekképviseleti szerv, hanem a gazdaság szereplőinek, a vállalkozásoknak, a kamarai ágazatok szerinti általános érdekképviseletét látja el. Tevékenységünket az általános önkormányzati elv alapján történő működés jellemzi. Feladatunk kettős: kiteljesedő közjogi feladataink révén a gazdasági szabályozás egy részének átvétele és működtetése, másrészt a tagjaink és a regisztrált vállalkozások részére széleskörű szolgáltatások nyújtása.
Céljainkat csak akkor tudjuk elérni, ha tagjaink aktívan részt vállalnak a kamarai munkában kezdeményezéseikkel, ötleteikkel, kérdéseikkel, a kamarával szemben megfogalmazott igényeikkel. A Kamara maga a vállalkozói tagság, értük és általunk működik a szervezet. Napjainkban számos olyan intézmény működik, amely a vállalkozások nevében és érdekében fejti ki tevékenységét, azonos célokat tűz maga elé, és működését hitelesen vagy kevésbé hitelesen, elismeréssel vagy csupán önigazolással végzi.
Sokan még nem ismerték fel, hogy összefogással, együttgondolkodással, közös cselekvéssel hosszútávon sokkal nagyobb sikerek érhetők el, mint magányos szélmalomharcokkal. Éppen ezért tartja a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara legfőbb hivatásának, hogy önkormányzati elven alapuló működésével előmozdítsa a gazdaság fejlődését és szerveződését, óvja az üzleti forgalom biztonságát és a piaci magatartás tisztességét, ellássa a gazdasági tevékenységet folytatók általános, együttes érdekeinek érvényesítését. Célunk az is, hogy a kamara a mindenkori kormány nélkülözhetetlen partnerévé váljon, és a gazdaság szereplői, tagjaink továbbra is érezzék jelentőségét és a gazdaság fejlesztésében betöltött fontos szerepét.


Kulcsszavak:
Üzletember Találkozók szervezése, Vásár, Kereskedelemfejlesztés, Kiállítás, Külkereskedelmi tanácsadás
Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook

Hasonló cégek a közelben

  1. PETŐFI SÁNDOR U. 1/A
    6000  Kecskemét
  2. DEÁK FERENC TÉR 1.
    6000  Kecskemét
  3. Hoffmann József Utca 6.
    6000  Kecskemét
  4. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete