Bionet World Kft, Kecskemét

Bionet World Kft
Magyar U. 2
6000 Kecskemét
Bács-Kiskun
(76) 415 669
(20) 952 4076
(20) 927 2399
(20) 937 4313
Ellenőrzött adatok, Frissítve 2 hónappal ezelőtt

Nyitvatartási idők

csütörtökCs24 órán át nyitva
péntekP24 órán át nyitva
szombatSzo24 órán át nyitva
vasárnapV24 órán át nyitva
hétfőH24 órán át nyitva
keddK**24 órán át nyitva
Az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója, befolyásolhatja a nyitvatartási időt
szerdaSze24 órán át nyitva

Leírás

Bolygónk felszínének kb. Föld helyett inkább Óceánnak illene nevezni. Utazhattál eddig bármennyit, a gyönyörű kékségből, az Élet bölcsőjéből mégis szinte alig ismertél meg valamit. Mindenki búvárnak születik, hiszen édesanyánk hasában 9 hónapot töltünk el folyamatosan a (magzat)víz alatt. Sokan elfelejtik ezt a velünk született csodálatos képességet, sőt, akadnak a vizektől félő emberek, pedig a testünk kb. Búváriskolánk segít visszaszerezni a korábbi képességedet, hogy felfedezhess egy teljesen új, nagyszerű és izgalmas világot a tenger alatt. Az autonóm légzőkészülékes (SCUBA diving) életre szóló élmény.
A természet szeretetére tanít, csodás és egészséges, aktív sport. Sosem késő elkezdeni és nem lehet megunni vagy kiöregedni belőle. Ha most még félsz a víztől vagy a mélységtől, az sem gond. Vigyázunk rád és a tanfolyam alatt észrevétlenül megszerzed a vízbiztonságot! Az sem számít, ha úgy hiszed, hogy nem tudsz úszni. Észre sem veszed és rájössz, hogy mindig is tudtál. Emlékezz csak a magzatvízre...
A búvárkodás egészséges testmozgás, könnyű, lihegés- és izzadásmentes fogyókúra és remek időtöltés. A búváriskola az a hely, ahol más tanítványokból lett új barátok és rengeteg élmény vár rád. Ha szeretnél új szabadidős tevékenységet, ha csábít a kaland és unod a napozgatást a parton, ha vonz a víz és a felfedezés öröme, keress meg minket bátran!. A Vízalatti Felfedezők Szövetsége által kibocsájtott nemzetközi búvárigazolványodon - melyet a világ minden táján elfogadnak - a saját nevemmel is felelősséget vállalok az általam átadott tudás minőségéért. Ha érdekel a búvárkodás, hívj fel és próbáld ki most ingyenesen, merülj velünk kulturált, biztonságos körülmények között a búváriskola bemutatóin. Minden tanulóval külön-külön, egyesével és személyre szabottan foglalkozunk a búvártanfolyam alatt.


Kulcsszavak:
Hotel, Szálloda, Utazás, Nyaralás, Hálózat, Repülőjegy, World, Passzív jövedelem, Bionet, Ventures
Szolgáltatási helyek
Magyarország földrajzi centrumához Kecskemét a legközelebbi nagyváros, ezért itt rendeztük be a központi irodánkat. Az internet korában szolgáltatásunk az egész világra kiterjed.
Fizetési lehetőségek
 • American Express
  American Express
 • Készpénz
  Készpénz
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
 • Euro
  Euro
Bionet World Kft a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Bionet World Kft

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Gábor Domján
Vezetőség

Üzenet küldése

76 323157

+ 36 20 9374313

+ 36 76 323157

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Mátyás kir. krt. 76. 1/3.
  6000  Kecskemét
 2. Piaristák Tere 5.
  6000  Kecskemét
 3. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete