Bionet World Kft, Kecskemét

Ellenőrzött adatok, Frissítve 5 hónappal ezelőtt

Nyitvatartási idők

szerdaSze24 órán át nyitva
csütörtökCs24 órán át nyitva
péntekP24 órán át nyitva
szombatSzo24 órán át nyitva
vasárnapV24 órán át nyitva
hétfőH24 órán át nyitva
keddK24 órán át nyitva

Leírás

Bolygónk felszínének kb. Föld helyett inkább Óceánnak illene nevezni. Utazhattál eddig bármennyit, a gyönyörű kékségből, az Élet bölcsőjéből mégis szinte alig ismertél meg valamit. Mindenki búvárnak születik, hiszen édesanyánk hasában 9 hónapot töltünk el folyamatosan a (magzat)víz alatt. Sokan elfelejtik ezt a velünk született csodálatos képességet, sőt, akadnak a vizektől félő emberek, pedig a testünk kb. Búváriskolánk segít visszaszerezni a korábbi képességedet, hogy felfedezhess egy teljesen új, nagyszerű és izgalmas világot a tenger alatt. Az autonóm légzőkészülékes (SCUBA diving) életre szóló élmény.
A természet szeretetére tanít, csodás és egészséges, aktív sport. Sosem késő elkezdeni és nem lehet megunni vagy kiöregedni belőle. Ha most még félsz a víztől vagy a mélységtől, az sem gond. Vigyázunk rád és a tanfolyam alatt észrevétlenül megszerzed a vízbiztonságot! Az sem számít, ha úgy hiszed, hogy nem tudsz úszni. Észre sem veszed és rájössz, hogy mindig is tudtál. Emlékezz csak a magzatvízre...
A búvárkodás egészséges testmozgás, könnyű, lihegés- és izzadásmentes fogyókúra és remek időtöltés. A búváriskola az a hely, ahol más tanítványokból lett új barátok és rengeteg élmény vár rád. Ha szeretnél új szabadidős tevékenységet, ha csábít a kaland és unod a napozgatást a parton, ha vonz a víz és a felfedezés öröme, keress meg minket bátran!. A Vízalatti Felfedezők Szövetsége által kibocsájtott nemzetközi búvárigazolványodon - melyet a világ minden táján elfogadnak - a saját nevemmel is felelősséget vállalok az általam átadott tudás minőségéért. Ha érdekel a búvárkodás, hívj fel és próbáld ki most ingyenesen, merülj velünk kulturált, biztonságos körülmények között a búváriskola bemutatóin. Minden tanulóval külön-külön, egyesével és személyre szabottan foglalkozunk a búvártanfolyam alatt.


Kulcsszavak:
Hotel, Szálloda, Utazás, Nyaralás, Hálózat, Repülőjegy, World, Passzív jövedelem, Bionet, Ventures
Szolgáltatási helyek
Magyarország földrajzi centrumához Kecskemét a legközelebbi nagyváros, ezért itt rendeztük be a központi irodánkat. Az internet korában szolgáltatásunk az egész világra kiterjed.
Fizetési lehetőségek
 • American Express
  American Express
 • Készpénz
  Készpénz
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
 • Euro
  Euro
Bionet World Kft a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Bionet World Kft

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Gábor Domján
Vezetőség

Üzenet küldése

76 323157

+ 36 20 9374313

+ 36 76 323157

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Mátyás kir. krt. 76. 1/3.
  6000  Kecskemét
 2. Piaristák Tere 5.
  6000  Kecskemét
 3. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete