Bizarre Tattoo Tetováló Stúdió, Kecskemét

2 Vélemények
Bizarre Tattoo Tetováló Stúdió
DOBÓ KRT.
6000 Kecskemét
Bács-Kiskun
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Leírás

A Bizarre Tattoo Tetováló Stúdió hat éve nyitott meg Kecskeméten . Negyedik éve már a belvárosban a Dobó krt. 8 szám alatt a Centrál Passaqge üzletház emeletén uzemel.


Cégleírás
Szalon munkatársai az indulástól együtt dolgoznak. A testtetováló mester Bálint 14 éve tetovál, grafikus és a Tetováló szövetség tanúsítványával is rendelkezik. A sminktetováló mester Erika 5 éve tetovál, kozmetikus és elvégezte az Egészségügyi Főiskolát is. Mind a ketten mesteri a testékszer behelyezésnek is. A Tetováló Stúdió munkatársainak fő irányelvei : Hagyomány, Minőség, Garancia
Kulcsszavak:
Tetoválás, Tetováló Szalon, Tetkó, Nonfiguratív Tetoválás, Figuratív Tetoválás, Tetoválás készítés, Fekete Fehér Tetoválás, Művészi Tetoválás, Női Tetoválás, Gépi Tetoválás, Felszívódó Tetoválás, Test Tetoválás
Bizarre Tattoo Tetováló Stúdió a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Ilona Kovács
Tetoválás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ajánlom mindenkinek, jó hangulatban, kiváló, minőségi tetoválást kaptam! Nekem Zoli készítette el, a tervezéstől a varrásig, nagyon megvagyok elégedve, már hat hónapos, de olyan mint új korában, nagyon szépen, probléma nélkül gyógyult :)

Bogáromi Tünde
testékszer

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

2 napja rakattam be köldök pircinget Kecskeméten és egy Bálint nevü srác fogadott,bevallom nagyon féltem de a kedvessége az mindent feledtetett velem.Nagyon jó szakember:):)

Írjon véleményt a(z) Bizarre Tattoo Tetováló Stúdió részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!