Csalánosi Csárda, Kecskemét

2 Vélemények
Csalánosi Csárda
Felsőcsalános 5.
6000 Kecskemét
Bács-Kiskun
(76) 708 555
(20) 970 9710
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Nyitva 0-24.

 1. Contact
 2. Gallery
 3. Services
 4. Ételek

Cégleírás
Cégünk a vendéglátás területén tevékenykedik. Klímatizált csárdánkban 50, a hangulatos kerthelyiségünkben 30 fo kényelmes elhelyezésére van lehetoség, pincénkben további 100 fo fogadására alkalmas. Csárdánk kiváló körülményeket biztosít családi rendezvények, lakodalmak, ünnepségek lebonyolítására.
Igénye szerint egyedi meüsort is öszeállítuk az Ön rendezvénye számára. Próbálja ki csárdánkat és a szakácsaink magas szintu szaktudását.
Jó étvágyat kívánunk!
Kulcsszavak:
Vendéglátás, Étterem, Étel, Gasztronómia, Csárda, Vacsora, Ebéd, Menü, Kerthelyiség, Légkondicionált, Kisgyermekes, Parkolási, Büfé, Reggeli, Bor, Család, Meleg, Lehetőség, Rendezvényre, Zártköru, Non Stop, Ajánlott, Csalánosi Erdo
Csalánosi Csárda a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Némethné
Szépnek nagyon szép de éhenvesztünk

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Három és fél órát vártunk összesen, egy kondér babgulyásra, és a másodikra. Nagyon, nagyon sokszor szóltunk a pincéreknek, hogy már mióta ott vagyunk - jött felfuvalkodva a "de hát lakodalom van". Szervezzék meg a kiszolgálást vagy tarstanak nyitva lakodalom mentes napokon. Borzalmas volt. Azért nem mentünk el mert nem tudtam felállni az asztaltól az éhségtől.
#csalánosi csárda várakoztatás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

ani82
csárda hami

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A Csalánosi Csárda Kecskeméten található a Felsőcsalános út 5. szám alatt, az Auchan bevásárlóközponttól 1 percre. Nem terveztük, hogy étterembe megyünk, de a csárda láttán ihletet kaptunk. Nagyon szép külső tárult elénk, ahogyan leparkoltunk. Az étteremnek külön játszótere, terasza, panziója, bárja van. Ezen felül gyönyörű medencés sziklakert díszíti a terasz körötti területet, melyben gyönyörű halak úszkálnak. A környezet igazi élményt jelent a családos vacsorázók, ebédelők számára, hiszen olyan környezetet építettek az étterem köré, ahol jól érezheti magát a gyermek és a felnőtt egyaránt. Pontozás 5 pontból az étteremkritika szerint: Ár-érték arány: 5 Étlap: 4 (kreatív ételek hiánya) Kiszolgálás: 4 Alapanyag: 4 Szakács kreativitás: 3 (kreatív ételek hiánya) Étel minősége: 3 Fűszerezés egyensúlya: 3 Borlap: 4

Írjon véleményt a(z) Csalánosi Csárda részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. FELSŐCSALÁNOS TANYA 50
  6000  Kecskemét
 2. FELSŐCSALÁNOS 5
  6000  Kecskemét
 3. DUNAFÖLDVÁRI ÚT 2
  6000  Kecskemét
 4. DUNAFÖLDVÁRI ÚT 2.
  6000  Kecskemét
 5. DUNAFÖLDVÁRI ÚT 2.
  6000  Kecskemét
 6. DUNAFÖLDVÁRI ÚT 2.
  6000  Kecskemét
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete