DH Ingatlaniroda - Kecskemét, Nagykőrösi utca

frissítve 2019. augusztus 1.

Nyitvatartási idők

vasárnapVZárva
hétfőH
9:00 – 18:00
keddK**
9:00 – 18:00
Államalapító Szent István ünnepe, befolyásolhatja a nyitvatartási időt
szerdaSze
9:00 – 18:00
csütörtökCs
9:00 – 18:00
péntekP
9:00 – 18:00
szombatSzoZárva
Zárva.
Nyitásig  1 nap 2 h 5 min.
1 nap 2 h 5 min

Leírás

Fő tevékenységi körünk a HASZNÁLT ÉS ÚJ LAKÓINGATLANOK KÖZVETÍTÉSE, bérbeadása. Foglalkozunk ÉPÍTÉSI TELKEK, ÜDÜLŐK, ÜZLETI ÉS IPARI NGATLANOK értékesítésével is. Megbízóinktól KÖZVETÍTÉSI DÍJAT CSAK SIKERES ÉRTÉKESÍTÉS esetén kérünk. Szakmai tudásunk, hozzáértésünk, elhivatottságunk a szakma és ügyfeleink iránt, az alapja a mindennapi sikeres munkánknak.
8 FŐS CSAPATUNK minden, ingatlanokat érintő kérdésben teljes körű, és PROFESSZIONÁLIS SZOLGÁLTATÁST kínálva áll az Ön rendelkezésére. Szakmai felkészültségünket igyekszünk mindig aktualizálni és fejleszteni, oktatási programokon, tréningeken, továbbképzéseken való részvétellel, alkalmazkodva a piaci és jogszabályi változásokhoz. Csapatunk nemcsak a megfelelő ingatlan megkeresésében, illetve az eladni kívánt ingatlan minél gyorsabb és hatékonyabb eladásában tud segítséget nyújtani, minden olyan szolgáltatással is rendelkezésére állunk, mely a sikeres eladáshoz vagy vételhez szükséges.
Ide értve többek között az érdeklődőkkel való kapcsolattartást, az ingatlan hatékony meghirdetését, az önálló ingatlanbemutatást, egyedi igényeknek megfelelő ingatlanok felkutatását, jogi segítségnyújtást a szerződés megkötéséhez. ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY elkészíttetését is vállaljuk 1-2 napos átfutási idővel! HITEL CENTRUMUNK segít megkeresni a legoptimálisabb hitelajánlatot, és annak teljes ügyintézését is átvállalja. Szolgáltatásunk kiemelkedő előnye, hogy banksemleges és DÍJMENTES! BÍZUNK BENNE, HOGY HAMAROSAN ÖNT IS KÖSZÖNTHETJÜK IRODÁNKBAN, TARTOZZON ÖN IS ELÉGEDETT ÜGYFELEINK KÖZÉ! Nyitva tartás: H-P: 9-18 Látogassa meg facebook oldalunkat, ahol mindig friss ingatlanpiaci információkhoz juthat és kínálatunk legjobb ajánlatait is megtalálja!


Kulcsszavak:
Ingatlanforgalmazás
Szolgáltatások
ingatlan eladás, ingatlan vétel, ingatlan bérbeadás, ingatlan bérlés
Márkanevek
duna house
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
DH Ingatlaniroda - Kecskemét, Nagykőrösi utca a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: DH Ingatlaniroda - Kecskemét, Nagykőrösi utca

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook
Twitter

Közelben található Duna House kirendeltségek

 1. Arany János Utca 10
  6000  Kecskemét
 2. Nagykőrösi Utca 2.
  6000  Kecskemét
 3. Petőfi Sándor Utca 1.
  6000  Kecskemét
 4. Dobó István Krt. 8. F
  6000  Kecskemét
 5. Hunyadi Utca 1.
  6100  Kiskunfélegyháza