Dolomiti Utazásszervező És Szolgáltató Kft.- Kecskemét

frissítve 2020.04.10.

Leírás

A Dolomiti Utazásszervező és Szolgáltató Kft. nevében nagyon sok szeretettel köszöntjük Önt a megújult weboldalunkon. Több éves szakmai tapasztalattal 2006-ban nyitottuk meg irodánkat azzal a céllal, hogy utasainknak minden igényüknek megfelelő utazási ajánlatokat kínáljunk.
Elsődleges célunk valóban, hogy aki irodánkhoz fordul, korrekt tájékoztatásunk alapján a neki legmegfelelőbb úticélt válassza. Mint a neve is sugallja, az iroda fő profilja az olaszországi Dolomitok hegység gyönyörű síparadicsomaiba szervezett síutak.
Közkedvelt síterepeinken kívül idén két új sírégióval - Folgaria és Paganella - bővítettük kínálatunkat. Az utasközönség igényeinek eleget téve olaszországi ajánlataink mellett osztrák, szlovén és franciaországi ajánlatokkal is szolgálunk.


Cégleírás
Mindezek mellett egy másik turisztikai ínyencséget, a rövid körutakat is szeretnénk megkedveltetni azokkal az utazni vágyókkal, akik esetleg időhiány miatt lemondanak az utazásról vagy, mert nem szeretnének olyan sok pénzt rákölteni. A néhány napos, kulturális programokban gazdag utak sokszínűségének köszönhetően minden korosztálynak kedvére lehetnek. Áruk kedvező, és az a néhány nap remek alkalmat ad arra, hogy az adott ország kultúrájából ízelítőt kapjanak. Ajánlataink között szerepel - többek közt - Lengyelország, Csehország, Horvátország, Olaszország - Velence és Románia - Erdély is.
Az utak többsége esetében megoldott a kecskeméti indulás. Az iroda ajánlataiból kiemelhetnénk még a belföldi wellness programokat és hosszú hétvégéket is, amelyek elérhető áron kínálnak feltöltődést rohanó világunkban mindenkinek. Névre szóló ajándékutalványokkal kívánjuk megkönnyíteni az ajándékozást mindenkinek.
Az ajándékutalványok nincsenek konkrét úticélhoz vagy időponthoz kötve. Ezt akár az ajándékozott is kiválaszthatja. Az utalványok beválthatók wellness programokra vagy az iroda által szervezett síutakra.
Kulcsszavak:
Utazási iroda, Nyaralás, Utazásszervezés, Túra, Körutazás, Egzotikus utak, Külföldi utazás, Belföldi utazás, Csoportos utak, Családi üdülés, Belföldi utak, Gyermek utaztatás, Nyári úti cél kínálat, Egyéni utak, Fakultatív programok, Színvonalas szállodai kínálat, Túrista csoport, Szálloda csere, Útlemondási biztosítás, Útlevél, Gyermekár, Strand szolgáltatások, Foglalási díj, Félnapos program, Gyermekkedvezmény, Utószezon, Útiokmányok, Szafari, Városnézés, Vízum, Külföldi úticél, Szobák, Utak, Akciós repülojegy, Eloszezon, Magyar idegenvezetok, Last minute, Előfoglalás
Dolomiti Utazásszervező És Szolgáltató Kft.- Kecskemét a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Dolomiti Utazásszervező És Szolgáltató Kft.- Kecskemét

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Jókai U. 40
  6000  Kecskemét
  (76) 324 216
 2. Jókai U. 10
  6000  Kecskemét
  (76) 504 984
 3. Lórántffy Zs. U. 2
  6000  Kecskemét
  (76) 499 814
 4. Hornyik János Körút 4.
  6000  Kecskemét
  (76) 416 989
 5. Zimay L. U. 16
  6000  Kecskemét
  (76) 481 614
 6. Zimay László Utca 16.
  6000  Kecskemét
  (76) 481 614
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete