Kifli Studio 2002, Kecskemét

Kifli Studio 2002
Batthyány U 37.
6000 Kecskemét
Bács-Kiskun
Mobil:
(70) 335 7859
Weboldal:
Frissítve 5 hónappal ezelőtt

Leírás

Cégünk megalakulása óta az alábbi három fő területre koncentrálta szakértelmét. Egy weboldal megtervezésénél nagy hangsúlyt fordítunk a grafikai elemek és a design kialakítására, hogy az elkészített weboldal megfeleljen a kor és partnereink követelményeinek. Természetesen igen nagy kontrollt biztosítunk partnereinknek a weboldal készítése közben, így munkánk közben számos variációt dolgozunk ki, kikérjük ügyfeleink véleményét.


Cégleírás
Eddigi tapasztalataink és partnereink visszajelzései alapján elmodhatjuk, hogy minőségi weboldalakat állítunk elő. Megfelelő megoldást nyújtunk mind kis -közép -nagyvállaltok, mind magánemberek számára az interneten való megjelenésre. Szinte minden weboldal szerkesztésénél használunk HTML, Javascript és Flash technológiákat. Repertoárunkban ugyanúgy megtalálható az adatbázis alapú rendszerekhez nélkülözhetetlen PHP és SQL programozás is. Ezeknek a különböző technológiáknak az összekapcsolásával és hozzáértésünkkel professzionális weboldalakat állítunk elő.
Kulcsszavak:
Webfejlesztés, Webdesign, Grafikai tervezés, Webhosting, Internet marketing, Weboldalak készítése, Weboldalak frissítése, Webkamera rendszer, Weboldalak felújítása
Kifli Studio 2002 a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Kifli Studio 2002

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Batthyány Utca 39.
  6000  Kecskemét
 2. Magyar U. 20.
  6000  Kecskemét
 3. Magyar utca 27-31., 2. em
  6000  Kecskemét
 4. Horváth Döme Körút 4.
  6000  Kecskemét
 5. Utca
  6000  Kecskemét
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete