Ngm Motorfelújító Kft., Kecskemét

2 Vélemény
Ngm Motorfelújító Kft.
Fecske Utca 5
6000 Kecskemét
Bács-Kiskun
(76) 320 825
(76) 416 683
(30) 296 7556
(30) 257 5252
(76) 508 059

Gazdasági információk

Adószám
20464424-2-03
TEÁOR kód
4520 - Gépjárműjavítás, -karbantartás

Leírás

Tevékenységünket 1993-ban kezdtük, 100%-ban magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás vagyunk. Cukrászati, sütőipari és nagykonyhai eszközöket forgalmazunk német, francia, olasz beszállítóktól, de magyar beszállítóink is vannak, akik RM termékeket gyártanak, illetve habverő fejeket fűznek újra. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy beszállítóink Nyugat Európai nagy és elismert forgalmazók legyenek, mert professzionális minőségben szeretnénk kiszolgálni vevőinket. Termékeink jó minőségűek, működésünk folyamán garanciális probléma szinte nem is akadt és ehhez viszonyítva áraink is jól pozícionáltak a magyar piacon. A nálunk vásárolt termékeket (ha megfelelő mennyiségről van szó) logoztatni tudjuk.
Nagy- és kiskereskedelmi tevékenységet (magánszemélyeket is kiszolgálunk) egyaránt folytatunk. Amennyiben bármely termékünk, illetve annak árai iránt érdeklődnek, a honlapon is megtehetik, regisztrációt követően, a megadott e-mail címen külön árajánlatot is kérhetnek. Áraink nettó árak és Forintban (HUF) értendőek. Rendelni immáron tudnak a honlapon keresztül, regisztrációt ill.
bejelentkezést követően. menüpontban tekinthetik meg. Ezenkívül az ország számos pontján viszonteladóink vannak, ahol helyben beszerezhetőek a termékeink.

 1. About
 2. Jobs
 3. Szállítás
 4. Webshop

Kulcsszavak:
Autó, Autóalkatrész, Motor, Motor Alkatrész, Hengerfej, Dugattyú, Szimmering, Veterán, Főtengely, Csapágyazás, Hajtókar, Motorblokk, Turbófeltöltő, Autómotor, Hengerpersely, Autószerelő, Csapágy, Tömítés, Motorfelújítás, Hengerfúrás, Szelepfészek, Perselyezés, Autójavítás, Kereskedelem, Javítás, Alkatrész, Gyártás, Felújítás, Hegesztés, Esztergálás, Alumínium, Köszörülés, Szelepek, Alkatrész kereskedelem, Síkköszörülés, Szabályzás, Siklócsapágy, Dugattyúgyuru, Hajtókarcsapágy, Főtengelycsapágy, Tömítésgarnitúra, Tömítéskészlet, Dugattyú Csapszeg, Főtengelyszimmering, Hajtókarpersely, Szelepszár, Szelepvezető
Ngm Motorfelújító Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

motorfelújítás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

A Nagy Gépműhely vagyis NGM mindig pontosan végzi a munkáját és tudják, mit miért tesznek. Partnerek a hiba feltárásában, és a megoldásában is. Megbízunk ítéletükben és az általuk beépített alkatrészek minőségében.
## motorfelújítás #alkatrész
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

motorfelújítás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

"Nagyon szépen köszönöm önöknek,és mindenkinek aki dolgozott a Honda 1600-as autóm motorján,nagyon jó lett,imádom, még a márkaszervizben is elcsodálkoztak milyen szépen jár!!! Én nem csalódtam, sőt!!! Azért választottam önöket, mert így a neten keresgélve,a legigényesebben önök írták körbe a lehetséges problémákat és mindezek megoldásait. Látszott,hogy nem arra megy ki az egész,hogy visszatérő vendég legyen a kuncsaft, inkább ajánlja az ember EZT a gépműhelyt.Én csak azt tudom mondani,hogy köszönöm!!!"

Írjon véleményt a(z) Ngm Motorfelújító Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Nagy Krisztina
Marketing

Üzenet küldése

  Facebook

  Hasonló cégek a közelben

  1. Fecske Utca 5
   6000  Kecskemét
  2. Fecske U. 3.
   6000  Kecskemét
  3. Fecske Utca 32
   6000  Kecskemét
  4. Katona Telep Tanya 22/1
   6000  Kecskemét
  5. Kurucz Krt 8
   6000  Kecskemét
  6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete