Opel Tormási, Kecskemét

3 Vélemény
Opel Tormási
Jász Utca 24
6000 Kecskemét
Bács-Kiskun
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve 2 hónappal ezelőtt

Leírás

Az Opel Assistance szolgáltatásai Útmenti segélyszolgálat Vontatás Gépkocsikölcsönzés Továbbutazás / Hazautazás Szállodai elhelyezés Gépkocsi hazahozatala Alkatrész biztosítás Banki ügyintézés / Készpénzelőleg biztosítás A baleset során mozgásképtelenné vált járművet az OPEL Assistance díjmentesen a legközelebbi OPEL márkakereskedésbe szállítja, az autóban utazó személyeket pedig eljuttatja a legközelebbi közlekedési lehetőségig. Ha a balesetet szenvedett autó mentéséhez a szállítójárművön felül további eszközökre is szükség van, akkor ennek a költségét már nem fedezi az OPEL Assistance, de az ügyfél kérésére és költségére megszervezi a szükséges szolgáltatást. Az Assistance szolgáltatás ezután a gépkocsi forgalomba helyezésétől számított 6 éves koráig is meghosszabbítható bármelyik Opel márkakereskedőnél.


Kulcsszavak:
Autójavítás, Autószerviz, Autókereskedés, Autókereskedelem, Márkakereskedés, Autószalon, Márkaszerviz, Gépjármű, Márkaképviselet, Autótartozék, Autóértékesítés, Gépjárműjavítás, Suzuki, Opel, Autóház, Autó eladás, Suzuki szervíz, Gépkocsik, Gépjármű szerviz, Opel autószerviz, Opel márkakereskedő, Autó, Autószerelés, Zöldkártya, Autóipar, Autófényezés, Karosszéria, Eredetiségvizsgálat, Autómosás, Autótermékek, Autófelni, Autókarosszéria, Autóalkatrész, Autógumi, Szerviz, Alkatrész, Autófelszerelés, Autóápolási cikkek, Opel autószalon, Bosh, Tormási, Személygépkocsi márkakereskedelem
Termékek
haszongépjármű, személygépkocsi
Opel Tormási a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Opel Corsa

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Már lassan 13 éves az Opel Corsánk. A kötelező szervizekre mindig ide hoztuk a Tormásihoz. Egy rossz szavam nem lehet, mert mindig jól megcsinálták, de baromi drágán. De ezzel jár egy autó fenntartása. A márkaszervíz drága, a gyári alkatrész drága, és néha sokat kell rá várni.
## autószerviz# autókereskedés
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

cég

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Sziasztok!én most vettem hitelre egy autót a szalontól és mit ne mondjak tökéletes a hely!Profin bánnak az ügyfelekkel: kedvesen, udvariasan és még üdítővel is kínálnak!én nagyon jól éreztem magam ,már csak a lenne a legtökéletesebb ha egy galléros pólót is kapnék az autó mellé:D

opel

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Sziasztok!!! Mivel nem lakom nagyon messze a vársotól, így voltam nézelődni az Opel Tormásba. Nagyon jó kereskedésnek tartom sokszínűsége és csalogató üzlete nagyon megfogott. Nagyon sok olyan autót találtam, amelyek a mi pénzünkhöz ideális, mondjuk nekem még nincs keresetem, viszont jó véleméányem van róla.

Írjon véleményt a(z) Opel Tormási részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook
Twitter

Hasonló cégek a közelben

 1. Jász Utca 26.
  6000  Kecskemét
 2. Szalag Utca 7
  6000  Kecskemét
 3. Bihari U.8.
  6000  Kecskemét
 4. Bihar Utca 8.
  6000  Kecskemét
 5. Mária Krt. 12
  6000  Kecskemét
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete