Otp Bank Nyrt. - Kecskemét - Auchan Kecskemét

1 Vélemény
frissítve 2020.05.13.

Nyitvatartási idők

A 2020.05.16. napon beállított nyitvatartási idők
hétfőH
10:00 – 14:00
14:45 – 19:00
keddK
10:00 – 14:00
14:45 – 19:00
szerdaSze
10:00 – 14:00
14:45 – 19:00
csütörtökCs
10:00 – 14:00
14:45 – 19:00
péntekP
10:00 – 14:00
14:45 – 19:00
szombatSzo
10:00 – 14:00
14:45 – 19:00
vasárnapV
10:00 – 14:00
14:45 – 17:00
Zárva.
Nyitásig  14 h 3 min.
14 h 3 min

Leírás

Az OTP Csoport univerzális pénzügyi szolgáltatásait üzleti és jogi megfontolásokból számos leányvállalat bevonásával nyújtja. Míg Magyarországon a hagyományos banki szolgáltatások az OTP Bank portfolióját alkotják, a modernebb pénzügyi igényeket - például autó-finanszírozás, befektetési alapok, biztosítás - kiszolgáló termékeket az OTP Bank leányvállalatai fejlesztik és értékesítik. Az OTP Bankcsoport innovatív képességét tovább erősítve törekszik az egyes ügyfélcsoportok igényeire szabott értékajánlatainak folyamatos fejlesztésére és az ügyfelekhez való eljuttatására.


Cégleírás
Az OTP Bank, valamint a Bankcsoport céljainak eléréséhez nélkülözhetetlen a magasan kvalifikált emberi erőforrás megléte. Ezért a Bankcsoport stratégiájában nagy hangsúlyt kap a megfelelően felkészített, értékesítés-orientált, lojális ügyintézői bázis kialakítása és fenntartása, valamint a tehetséges szakemberek megtartása érdekében az egyénre szabott pályaút fejlesztése. Célunk, hogy lendületes növekedéssel, hatékony irányítással és üzemvitellel, továbbá felelős társadalmi szerepvállalással Közép- és Kelet Európa legkedveltebb univerzális bankcsoportjává váljunk.
Sikereink zálogát munkatársaink felkészültsége, a helyi- és nemzeti piacok ismerete valamint kiváló ügyfélkapcsolataink tudatos fejlesztése jelenti. Az OTP Bank tevékenysége hatást gyakorol a gazdaságra, társadalomra és környezetre egyaránt, ugyanakkor a globális kihívások is befolyásolják működésünket, érintettjeinkkel való kapcsolatunkat.
Célunk, hogy a kockázatokat lehetőségekké alakítsuk, erősítve ezzel a Bankcsoport hosszú távú fenntarthatóságát, a bizalom erősítését. A bank stabil pénzügyi helyzete, növekvő gazdasági teljesítménye; etikus és transzparenstevékenysége valamint a felelős pénzügyi szolgáltatások biztosítják a kiszámítható és megbízható működést, mely egyben lehetőséget nyújt a környezet, illetve a társadalom szélesebb körű figyelembe vételére, támogatására.
Kulcsszavak:
Bank, Hitel, Biztosítás, Ügyfélszolgálat, Értékpapír, Állampapír, Folyószámla hitel, Deviza hitel, T-home, T-systems, My t-home, Dial-up internetszolgáltatás, Video-telefonálás, Távközlési cég, T-kábel, Valutaváltás, Laptop net, T-mobile, Üzlet, Értékesítés, Telekommunikáció, Mobiltelefon, Telefon, Kábel TV, Mobilkommunikáció, Internet szolgáltatás, Mobilszolgáltató, Telekom, Telekommunikációs szolgáltató, Infokommunikáció, Blackberry, MMS, Hangposta, Sat TV, Mobil TV, Konferenciahívás, Vezetékes hálózat, Kábeltelefon, Future zone, Mobil TV iPhone, Konferencia-beszélgetés, Iwiw a mobilon, Optinet, Kecskemét, Hívásértesítő, Otthonőrző, Önmegfigyelő biztonsági szolgáltatás, Betét, Megrendelések átvétele, Mobil hálózat, Elastic, Tudakozó szolgáltatás, Refinanszirozas
Termékek
folyószámlahitel, értékpapírok, üzleti kártyák, betétek, deviza betét, finanszírozás, faktoring, állampapírok, számlavezetés, valuta váltás, hitelek, forinthitelek, refinanszírozás, devizahitelek, befektetések, személyi kölcsön, lakáshitel
Szolgáltatások
private banking
Márkanevek
otp, mastercard, visa
További szolgáltatások
otp smartbank, otp smartbróker, otp klub, otp szép kártya
Fizetési lehetőségek
 • American Express
  American Express
 • Készpénz
  Készpénz
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
 • Banki átutalás
  Banki átutalás
 • Euro
  Euro
Otp Bank Nyrt. - Kecskemét - Auchan Kecskemét a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

pénz

, több mint 2 évvel ezelőtt

Néhány hete a pénzkiadó automata nem adta ki a pénzemet, viszont lekönyvelték. Köszönöm az auchanos otp dolgozóinak, különösen Barbarának a segítséget, a pénzemet visszakaptam.

Írjon véleményt a(z) Otp Bank Nyrt. - Kecskemét - Auchan Kecskemét részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook
Twitter

Közelben található OTP Bank Bankok

 1. Dunaföldvári Út 2.
  6000  Kecskemét
 2. Korona Utca 2.
  6000  Kecskemét
 3. Szabadság Tér 5
  6000  Kecskemét
 4. Dózsa Gy. U. 102/A
  6050  Lajosmizse
 5. Szabadság Tér 2.
  2750  Nagykőrös