Provident Kecskemét

2 Vélemény
frissítve 2019. július 8.

Nyitvatartási idők

Ügyfélszolgálatunk hétköznap 7:30-tól 21:00 óráig, hétvégén 7:30-tól 20:00 óráig várja hívását!

Gazdasági információk

Cégnév
Provident Pénzügyi Zrt.

Leírás

A Provident Pénzügyi Zrt. meghatározó szereplő a személyi kölcsönök piacán. Kis összegű, rövid lejáratú, fedezet nélküli fogyasztási kölcsönünk bármilyen élethelyzetben az Ön rendelkezésére áll.

Szolgáltatásunk az egész ország területén igénybe vehető, ott is, ahol nincsenek bankfiókok.

A Provident a kölcsön mellé egy kiegészítő otthoni szolgáltatást is kínál Önnek, külön díj ellenében.

Az otthoni szolgáltatás ügyfeleink kényelmét szolgálja: képviselőnk személyesen adja át a kölcsönt készpénzben, az ügyfél otthonában, és a heti törlesztés is készpénzben, személyesen történik.


Kulcsszavak:
Bank
Termékek
személyi kölcsön, otthoni szolgáltatás, otthonbiztosítás, hitel
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Banki átutalás
  Banki átutalás
Provident Kecskemét a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

, more than 2 years ago

Tisztelt Provident Fiókiroda. A Széchenyi városrészben lakom. Tavaly vettem fel hitelt önöknél és egy fiatalember volt az ügyintéző akivel megegyeztünk, hogy havonta egyszer jött a törlesztőrészletért és az egész hónapot egybe fizettem. Idén egy idősebb hölgy vette át a helyét akivel nem igazán vagyok megelégedve. Vele nem lehet megegyezni, hogy havonta egyszer jöjjön, makacs, akaratos és egyáltalán nem megértő, pedig rendesen fizetem a részletet nincs elmaradásom. A munkahelyem sajnos olyan, hogy nem tudom előre kiszámítani hogyan dolgozok és van olyan is, hogy túlóráznom kell, de ha ilyen van akkor rögtön telefonálok neki, hogy megbeszéljünk egy másik időpontot. Ezt nagyon rosszul reagálja le és igen csak gúny van a hangjába mintha én tehetnék róla. Nem csekély összeget kell visszafizetnem az otthoni szolgáltatás miatt, de ezzel tisztába voltam mikor hitelt vettem fel önöknél, de szerintem cserébe annyit elvárhatok, hogy kedvesen bánjanak az emberrel. Tisztelettel egy elégedetlen ügyfél.

, more than 2 years ago

Tisztelt Fiókiroda! Nem kimondottan a Fiókirodáról szeretnék véleményt mondani, hanem az egyik pénzbegyűjtő munkatársukról. Évek óta vagyok az Önök ügyfele. Általában nem volt okom panaszra a providentes ügyintézéssel kapcsolatban (hacsak az nem, hogy átutalásos hitelt sohasem kaphattam, mert ahhoz állítólag kevés volt a jövedelmem, míg otthon teljesítős szolgáltatással 1-2 nap alatt megkaptam a hitelt jóval magasabb törlesztőrészletre), de ettől az apróságtól eltekintve egyébként korrektek és pontosak, figyelmesek voltak. Én a vacsihegyen lakom, ahol 1 év alatt már a 3. pénzbegyűjtő munkatárs jön(ne) a heti részlet beszedéséért. Tudom, ő csak helyettesít, amíg nem talál a Fiókiroda egy végleges munkatársat erre a területre, de nem hiszem, hogy ez nekem kellene, hogy problémákat okozzon. Sajnos a helyzet az, hogy rengeteg kellemetlenségem van, amióta ez a hölgy szedi be a pénz. Nem lehet őt telefonon elérni: nem veszi fel a telefont, nem hív vissza, nem jön el az előre megbeszélt időpontban, és erről nem is tájékoztat. Én rohanok haza a munkából, nem merek elmenni otthonról, nem fogok hozzá pl. nagyobb kerti munkához.... És ez nem 1x történt meg, hanem minden alkalommal, amióta helyettesít. Úgy gondolom a tetemes díjért, amit az "otthonszolgáltatásért" fizetek az lenne a minimum, hogy az valóban szolgáltatás legyen, ne nekem kelljen naponta 3-4 x (ráadásul hiába) telefonálgatnom, órákat feleslegesen várnom otthon. Végül megjegyezném, hogy én jelentkeztem a providenthez a munkám mellett díjbeszedőnek kb. 1,5 éve. Egyszer ajánlottak fel egy területet, az én lakóhelyemtől legtávolabb eső tanyavilágban, amit munka után lehetett volna körbejárnom. Ezt különböző okok miatt (egy közelebbi területhez képest tetemes többlet idő-, és üzemanyag szükséglet, félelmem attól, hogy sötétben, egyedül egy autóban a tanyák között, nőként akár atrocitások is érhetnek, stb..) nem vállaltam el. Erről a környékről, ahol lakom nem esett szó, nem kerestek meg, hogy elvállalnám-e a beszedést a vacsihegy környékén, pedig jelenleg is arra kell állítólag várnunk, hogy találjanak egy olyan munkatársat, akire ezt a területet véglegesen rábízhatják. Addig marad a helyettesítő kolléga, akire tegnap is hiába vártam. Nem jött, és nem is tudom, mikor fog majd jönni. Reménykedve a probléma gyors megoldásában, üdvözlettel: egy kissé már haragos ügyfelük

Írjon véleményt a(z) Provident Kecskemét részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Közelben található Provident Bankok

 1. Szent István Tér 6.
  5000  Szolnok
 2. Vasmű Út 39.
  2400  Dunaújváros
 3. Boráros Tér 7
  1095  Budapest
 4. Pulz Utca 33
  6724  Szeged
 5. Váci Út 178
  1138  Budapest